Ο Όμιλος

  • Ιπποκράτειο Θεραπευτήριο: Η πρώτη επένδυση της οικογένειας Παπαστεργίου στον τομέα της παροχής υπηρεσιών υγείας χρονολογείται στο 1998, με τη λειτουργία της κλινικής Ιπποκράτειο Θεραπευτήριο, δυναμικότητας 80 κλινών, στην πόλη της Λάρισας, με σκοπό την αντιμετώπιση ψυχικά πασχόντων ασθενών. Δυο χρόνια αργότερα, το 2000, οι κλίνες διπλασιάστηκαν, το 2007, με νεότερη επέκταση, η δυναμικότητα των κλινών αυξήθηκε στις 237, ενώ το 2013 κατασκευάστηκε επιπρόσθετη πτέρυγα, με τη δυναμικότητα να αγγίζει σήμερα τις 300 κλίνες.

 

  • Απολλώνειο Κέντρο Αποθεραπείας & Αποκατάστασης: Το 2008 ιδρύθηκε και λειτούργησε το Απολλώνειο Κέντρο Αποθεραπείας & Αποκατάστασης, δυναμικότητας 60 κλινών, στην περιοχή της Λάρισας, με σκοπό την αντιμετώπιση ασθενών με κινητικά προβλήματα νευρολογικής ή μυοσκελετικής αιτιολογίας. Ένα χρόνο αργότερα, οι κλίνες αυξήθηκαν, με αποτέλεσμα σήμερα, το Απολλώνειο Κέντρο Αποθεραπείας & Αποκατάστασης να διαθέτει συνολικά 188 κλίνες και να αποτελεί ένα από σημαντικότερα ιδιωτικά κέντρα αποθεραπείας και αποκατάστασης πανελλαδικά.

 

 

  • Excellency Physiotherapy Centers: Συνέχεια της επενδυτικής δραστηριότητας αποτέλεσε το Excellency Physiotherapy Centers, το 2014, μια ημερήσια μονάδα Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης με έδρα το Dubai των Αραβικών Εμιράτων.

 

 

  • Γενική Κλινική Απολλώνειο – Θεοτόκος: Το 2017, η οικογένεια Παπαστεργίου εξαγόρασε και έθεσε σε λειτουργία μια ιστορική κλινική για το νομό Λάρισας, η οποία ιδρύθηκε το 1967, από τον Μαιευτήρα Γυναικολόγο Χριστόφορο Σωτηρίου και αποτέλεσε πρότυπο μαιευτικό κέντρο της εποχής. Η Γενική Κλινική Απολλώνειο – Θεοτόκος αποτελεί μια boutique χειρουργική και παθολογική κλινική, δυναμικότητας 36 κλινών, εξοπλισμένη με τον πλέον σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και στελεχωμένη με άρτια καταρτισμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

 

 

  • Attica Κέντρο Αποθεραπείας & Αποκατάστασης: Η αποκτηθείσα τεχνογνωσία και εμπειρία στην αντιμετώπιση ασθενών που χρήζουν αποθεραπείας και αποκατάστασης συνετέλεσαν στην απόφαση για την ίδρυση και λειτουργία του Attica Κέντρο Αποθεραπείας & Αποκατάστασης, με έδρα τη Μαγούλα Αττικής. Στο νέο αυτό κέντρο, δυναμικότητας 300 κλινών και συνολικής έκτασης 15.000 τ.μ., η Διεπιστημονική Ομάδα, που αποτελείται από Ιατρό Αποκατάστασης (Φυσίατρο), Νευρολόγο, Ειδικό Παθολόγο, Εντατικολόγο, Καρδιολόγο, Πνευμονολόγο, Φυσικοθεραπευτή, Εργοθεραπευτή, Νοσηλευτή Αποκατάστασης, Υδροθεραπευτή, Λογοθεραπευτή, Κλινικό Ψυχολόγο – Νευροψυχολόγο, Κοινωνικό Λειτουργό, Γυμναστή και Κλινική Διαιτολόγο, εγγυώνται την ασφαλή, ουσιαστική και επιτυχή αποκατάσταση και αποθεραπεία τόσο των νοσηλευομένων ασθενών, όσο και εκείνων της εξωτερικής νοσηλείας.

 

 

Δείτε αναλυτικά τις δομές εδώ:

www.ippokrateio.com/

www.apolloneio.gr/

www.excellencycenters.com/

theotokos.apolloneio.gr/